Низькокалорійний пісний овочевий супчик з капусти, зеленої квасолі, картоплі, солодкого перцю, томатів, моркви з додаванням тертого імбиру і гострого червоного перцю.
Інгредієнти
-
100 гр.
— капуста (білокачанна)
-
1 шт.
— помідори
-
50 гр.
— квасоля (зелена стручкова)
-
1/2 шт.
— морква
-
1 шт.
— перець (червоний і зелений)
-
1 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1-2 ч. л.
— імбир (тертий)
-
2 гілочки
— петрушка
-
3 ст. л.
— кетчуп (гострий)
-
за смаком
— перець (мелений червоний гострий)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Чисті і очищені овочі нарізаємо: капусту — соломкою, моркву з картоплею — кубиками, перець з помідорами — невеликими скибочками, стручки квасолі — на 3 частини, цибулю з петрушкою — дрібно, імбир натираємо. Викладаємо все в каструлю.
Вливаємо воду, щоб покривала підготовлені овочі. Додаємо кетчуп, сіль і гострий червоний перець.
Варимо ароматний супчик на слабкому вогні 30 хвилин, за необхідності вливаємо воду і пробуємо на сіль.
Готовий ароматний пісний супчик подаємо з хлібом. Приємного апетиту!