Пісний овочевий суп


Низькокалорійний пісний овочевий супчик з капусти, зеленої квасолі, картоплі, солодкого перцю, томатів, моркви з додаванням тертого імбиру і гострого червоного перцю.

Інгредієнти

  • 100 гр.

    — капуста (білокачанна)

  • 1 шт.

    — помідори

  • 50 гр.

    — квасоля (зелена стручкова)

  • 1/2 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — перець (червоний і зелений)

  • 1 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1-2 ч. л.

    — імбир (тертий)

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 3 ст. л.

    — кетчуп (гострий)

  • за смаком

    — перець (мелений червоний гострий)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Чисті і очищені овочі нарізаємо: капусту — соломкою, моркву з картоплею — кубиками, перець з помідорами — невеликими скибочками, стручки квасолі — на 3 частини, цибулю з петрушкою — дрібно, імбир натираємо. Викладаємо все в каструлю.


    Вливаємо воду, щоб покривала підготовлені овочі. Додаємо кетчуп, сіль і гострий червоний перець.


    Варимо ароматний супчик на слабкому вогні 30 хвилин, за необхідності вливаємо воду і пробуємо на сіль.

    Готовий ароматний пісний супчик подаємо з хлібом. Приємного апетиту!