Дуже смачні пиріжки з бездріжджового тіста з начинкою з свинячого фаршу з ароматними спеціями.
Інгредієнти
-
1 кг.
— свинина (жирна)
-
1 кг.
— борошно (вищий сорт)
-
5 шт.
— куряче яйце
-
4 шт.
— цибуля ріпчаста
-
450 гр.
— маргарин (розм’якшений)
-
200 гр.
— сметана
-
1 ч. л.
— майоран
-
2 щіпки
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У миску розбиваємо яйця (4 шт.).
Додаємо розм’якшений маргарин, сіль (1 ч. л), сметану (залишаємо 1 ст. л. для фаршу) і порціями додаємо борошно.
Замішуємо м’яке еластичне тісто і відправляємо в холодильник, поки готуємо начинку.
Жирну свинину нарізаємо на шматочки і пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні.
Цибулю дрібно нарізаємо або подрібнюємо в кухонному комбайні і викладаємо в миску. Додаємо підготовлений свинячий фарш, майоран, перець, сіль (3 щіпки) і сметану (1 ст. л.).
Добре перемішуємо фарш.
Бездріжджове готове тісто ділимо на 30-35 шматків, формуємо кульки і розгортаємо в коржі.
Викладаємо зверху підготовлений свинячий фарш (по 1-1,5 ст. л.).
Скріплюємо щільно краю.
Пальцями скручуємо закріплений край посередині.
Викладаємо підготовлені м’ясні пиріжки на деко (попередньо змащуємо рослинним маслом), кожен пиріжок змащуємо збитим жовтком і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо ароматні пиріжки близько 30 хвилин, поки не покриються золотисто-коричневою скоринкою.
Подаємо ароматні м’ясні пиріжки злегка теплими з улюбленим напоєм. Приємного апетиту!