Пиріг з беконом і сиром


Рецепт приготування смачного пирога з беконом і сиром.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 1 шт.

    — огірок (солоний)

  • 4 скибочки

    — бекон

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 3 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 250 гр.

    — сир (тильзитер або пошехонський)

  • 2 ст. л.

    — сметана

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Духовку розігріваємо до 200 градусів.

    Листкове тісто ставимо в тепле місце і розморожуємо. Трохи розкачуємо.

    З солоного огірка зрізаємо шкірку, нарізаємо. Цибулю з беконом дрібно нарізаємо. Сир натираємо.

    Листкове тісто розміщуємо на аркуші пекарської папери, посередині викладаємо половину сиру, потім підготовлені солоний огірок, бекон і зелений лук.


    Краї тіста трохи піднімаємо і закріплюємо, начинка залишається відкритою.

    У мисці змішуємо яйце зі сметаною, трохи солимо і перчимо. І поливаємо сумішшю начинку.

    Зверху начинку викладаємо залишився сир.


    Пиріг на папері маємо на деко і відправляємо духовку на 25-30 хвилин, поки сир з тестом не покриються золотисто-коричневою скоринкою.

  • Готовий пиріг з беконом і сиром трохи охолоджуємо, нарізаємо і подаємо.

    Приємного апетиту!