Відмінний рецепт приготування ніжною яловичої печінки з цибулею та сметаною.
Інгредієнти
-
1 кг.
— печінка (яловича)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 склянка
— сметана
-
0,5 літра
— молоко
-
6 ст. л.
— мука
-
6 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Нарізаємо печінку шматочками. Заливаємо молоком на 10-15 хвилин.
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в олії. Сметану розбавляємо половиною склянки води.
Підготовлені шматочки печінки посипаємо сіллю, перцем і обвалюємо в борошні.
Викладаємо шматочки в борошні в масло.
Обсмажуємо печінку до коричневої скоринки. Додаємо підготовлений цибулю.
Заливаємо сметаною з водою.
Тушкуємо ароматну печінка 15 хвилин з кришкою. Пробуємо на сіль.
Готову гарячу печінка подаємо з гарніром. Приємного апетиту!