Печінка по-строгановськи


Відмінний рецепт приготування ніжною яловичої печінки з цибулею та сметаною.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — печінка (яловича)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 склянка

    — сметана

  • 0,5 літра

    — молоко

  • 6 ст. л.

    — мука

  • 6 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Нарізаємо печінку шматочками. Заливаємо молоком на 10-15 хвилин.


    Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в олії. Сметану розбавляємо половиною склянки води.


    Підготовлені шматочки печінки посипаємо сіллю, перцем і обвалюємо в борошні.


    Викладаємо шматочки в борошні в масло.


    Обсмажуємо печінку до коричневої скоринки. Додаємо підготовлений цибулю.


    Заливаємо сметаною з водою.

    Тушкуємо ароматну печінка 15 хвилин з кришкою. Пробуємо на сіль.
    Готову гарячу печінка подаємо з гарніром. Приємного апетиту!