Печеня в горщиках


Відмінний рецепт приготування печені зі свинини, картоплі, моркви та цибулі в горщиках.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — свинина (без кісток)

  • 2 шт.

    — морква

  • 4 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — томатна паста

  • 2 шт.

    — лавровий лист

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування ароматного жаркого в горщиках ставимо за духовку на 200 градусів.

    Овочі промиваємо і очищаємо, свинину промиваємо.


    Підготовлену картоплю ріжемо крупно, солимо, викладаємо порівну в два горщика і запікаємо в духовці 20 хвилин.


    Підготовлені моркву нарізаємо кружечками, цибулю – дрібно, часник – часточками, свинину – середніми шматками.


    Викладаємо все масло і тушкуємо 3-4 хвилини.


    Додаємо сіль, перець і смажимо 15 хвилин.


    Додаємо томатну пасту. Перемішуємо.


    До напівготового картоплі в горщики додаємо лавровий лист, викладаємо готову смажене м’ясо з овочами і заливаємо гарячою водою.


    Накриваємо горщики фольгою й запікаємо в духовці 30 хвилин.

    Готове ароматне спекотне виймаємо, ставимо горщики на щільні серветки і подаємо. Приємного апетиту!