Відмінний рецепт приготування печені зі свинини, картоплі, моркви та цибулі в горщиках.
Інгредієнти
-
300 гр.
— свинина (без кісток)
-
2 шт.
— морква
-
4 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— томатна паста
-
2 шт.
— лавровий лист
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування ароматного жаркого в горщиках ставимо за духовку на 200 градусів.
Овочі промиваємо і очищаємо, свинину промиваємо.
Підготовлену картоплю ріжемо крупно, солимо, викладаємо порівну в два горщика і запікаємо в духовці 20 хвилин.
Підготовлені моркву нарізаємо кружечками, цибулю – дрібно, часник – часточками, свинину – середніми шматками.
Викладаємо все масло і тушкуємо 3-4 хвилини.
Додаємо сіль, перець і смажимо 15 хвилин.
Додаємо томатну пасту. Перемішуємо.
До напівготового картоплі в горщики додаємо лавровий лист, викладаємо готову смажене м’ясо з овочами і заливаємо гарячою водою.
Накриваємо горщики фольгою й запікаємо в духовці 30 хвилин.
Готове ароматне спекотне виймаємо, ставимо горщики на щільні серветки і подаємо. Приємного апетиту!