Печені пиріжки з цибулею і яйцем


Рецепт приготування смачних печених пиріжків з цибулею і яйцем.

Інгредієнти

Для тіста

  • 600 гр.

    — мука

  • 2 ч. л.

    — дріжджі (сухі)

  • 400 мл.

    — молоко

  • 70 гр.

    — вершкове масло

  • 2 ч. л.

    — сіль

  • 2 ст. л.

    — цукор

Для начинки

  • 7 шт.

    — куряче яйце

  • 1 пучок

    — зелена цибуля

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У велику миску наливаємо тепле молоко. У тепле молоко, додаємо цукор, розчиняємо. Потім додаємо дріжджі.

    Вершкове масло розтоплюємо в невеликій каструлі, виливаємо в миску до дріжджів і молока. Додаємо сіль, перемішуємо.

    Порціями додаємо борошно, постійно помішуючи. Замішуємо м’яке еластичне тісто. Тісто залишаємо в мисці, накриваємо і залишаємо на 1 годину.

    Поки підходить тісто, готуємо яйця з цибулею. Шість яєць відварюємо, остуджуємо і очищаємо. Зелений цибулю шаткуємо.

    Яйця нарізаємо дрібно і кладемо в миску.

    У сковороду додаємо рослинне масло, сильно нагріваємо і вкладаємо підготовлений зелений лук. Як тільки цибуля став трохи м’яким, відразу виливаємо цибулю з маслом миску підготовленим до яйцям. Додаємо трохи солі і швидко все перемішуємо.

    Тісто відправляємо на стіл, поділяємо на рівні шматочки, які формуємо кульки.


    Кожен кульку розгортаємо в круглі коржі, на середину яких викладаємо підготовлену начинку і закриваємо краю.


    Форму змащуємо олією, викладаємо на неї пиріжки. Змащуємо зверху залишилися збитим яйцем, залишаємо на 10 хвилин.


    Підготовлені пиріжки відправляємо в попередньо розігріту духовку на 20-25 хвилин, поки не зажарятся до золотисто-коричневої скоринки.

  • Приємного апетиту!