Рецепт приготування смачних печених пиріжків з цибулею і яйцем.
Інгредієнти
Для тіста
-
600 гр.
— мука
-
2 ч. л.
— дріжджі (сухі)
-
400 мл.
— молоко
-
70 гр.
— вершкове масло
-
2 ч. л.
— сіль
-
2 ст. л.
— цукор
Для начинки
-
7 шт.
— куряче яйце
-
1 пучок
— зелена цибуля
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Приємного апетиту!
У велику миску наливаємо тепле молоко. У тепле молоко, додаємо цукор, розчиняємо. Потім додаємо дріжджі.
Вершкове масло розтоплюємо в невеликій каструлі, виливаємо в миску до дріжджів і молока. Додаємо сіль, перемішуємо.
Порціями додаємо борошно, постійно помішуючи. Замішуємо м’яке еластичне тісто. Тісто залишаємо в мисці, накриваємо і залишаємо на 1 годину.
Поки підходить тісто, готуємо яйця з цибулею. Шість яєць відварюємо, остуджуємо і очищаємо. Зелений цибулю шаткуємо.
Яйця нарізаємо дрібно і кладемо в миску.
У сковороду додаємо рослинне масло, сильно нагріваємо і вкладаємо підготовлений зелений лук. Як тільки цибуля став трохи м’яким, відразу виливаємо цибулю з маслом миску підготовленим до яйцям. Додаємо трохи солі і швидко все перемішуємо.
Тісто відправляємо на стіл, поділяємо на рівні шматочки, які формуємо кульки.
Кожен кульку розгортаємо в круглі коржі, на середину яких викладаємо підготовлену начинку і закриваємо краю.
Форму змащуємо олією, викладаємо на неї пиріжки. Змащуємо зверху залишилися збитим яйцем, залишаємо на 10 хвилин.
Підготовлені пиріжки відправляємо в попередньо розігріту духовку на 20-25 хвилин, поки не зажарятся до золотисто-коричневої скоринки.