Простий рецепт ароматної печеної картоплі в солоній хрусткій скоринці.
Інгредієнти
- 4 шт.- картопля (великий)
- 1/4 склянки- рослинна олія
- 1/4 склянки- сіль
Рецепт приготування
Для приготування ароматного печеної картоплі ставимо за духовку на 180 градусів.
Великі бульби картоплі ретельно промиваємо з губкою і витираємо рушником.
В різні миски наливаємо масло і насипаємо сіль. Занурюємо підготовлені чисті бульби спочатку в масло і змащуємо з усіх боків.
Потім ретельно обвалюємо бульби в мисці з сіллю.
Викладаємо бульби картоплі в солі на деко і відправляємо в духовку на 50-60 хвилин, поки ніж не буде вільно проколювати бульбу.
Гарячий ароматний картоплю акуратно надрізаємо, злегка розкриваємо, поливаємо сметаною, посипаємо зеленою цибулею і подаємо. Приємного апетиту!