Печена картопля в солі


Простий рецепт ароматної печеної картоплі в солоній хрусткій скоринці.

Інгредієнти

  • 4 шт.- картопля (великий)
  • 1/4 склянки- рослинна олія
  • 1/4 склянки- сіль

Рецепт приготування

Для приготування ароматного печеної картоплі ставимо за духовку на 180 градусів.

Великі бульби картоплі ретельно промиваємо з губкою і витираємо рушником.


В різні миски наливаємо масло і насипаємо сіль. Занурюємо підготовлені чисті бульби спочатку в масло і змащуємо з усіх боків.


Потім ретельно обвалюємо бульби в мисці з сіллю.


Викладаємо бульби картоплі в солі на деко і відправляємо в духовку на 50-60 хвилин, поки ніж не буде вільно проколювати бульбу.

Гарячий ароматний картоплю акуратно надрізаємо, злегка розкриваємо, поливаємо сметаною, посипаємо зеленою цибулею і подаємо. Приємного апетиту!