Панкейк з Nutella


Оригінальний рецепт приготування смачних американських млинців з начинкою з Nutella.

Інгредієнти

  • 250 мл.

    — молоко (тепле)

  • 180 гр.

    — мука

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 4 гр.

    — розпушувач

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 1 щіпка

    — сіль

  • 10 ст. л.

    — шоколадна паста (Nutella)

Рецепт приготування

    На папір для випічки невеликими колами рівномірно розподіляємо по 1 ст. л. Nutella і відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.


    Борошно змішуємо з цукром, сіллю і розпушувачем. Додаємо яйце і, перемішуючи віночком, поступово вливаємо молоко. Ретельно перемішуємо.


    Гарячу сковороду змащуємо маслом, на один панкейк викладаємо по 2 ст. л. підготовленого тіста.


    Заморожені кола з Nutella виймаємо і викладаємо на млинці через 30 секунд після початку запікання. Залишки назад в морозильну камеру.


    Млинці з Nutella заливаємо тістом (1-1,5 ст. л.), смажимо ще 30 секунд.


    Перевертаємо і смажимо панкейкі ще 30-40 секунд. За таким методом готуємо всі панкейкі.

    Готові ароматні млинці з начинкою викладаємо стопкою, посипаємо цукровою пудрою, поливаємо кленовим сиропом і подаємо. Приємного апетиту!