Соковиті шматочки овочів в клярі. Відмінний рецепт приготування вегетаріанської овочевого страви з брокколі, баклажанів, перцю і ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
1,5 склянки
— борошно (пшеничне)
-
1 склянка
— вода (крижана газована)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— баклажан (невеликого розміру)
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
8 шт.
— брокколі (невеликі суцвіття)
-
за смаком
— соєвий соус
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Обсмажуємо овочі в клярі від 1 до 2 хвилин, викладаємо в миску, посипаємо сіллю, за бажанням перцем. Подаємо овочі відразу гарячими з часточками лимона і соєвим соусом. Приємного апетиту!
Баклажани нарізаємо на тонкі поздовжні скибочки. Перець очищаємо від внутрішніх мембран і насіння. Нарізаємо на довгі шматочки, ріпчасту цибулю – кільцями. Суцвіття брокколі промиваємо.
У мисці ретельно збиваємо вінчиком 1 склянку борошна, 1 склянку крижаної мінеральної воли і 1 яйце. Глибоку сковороду, ставимо на середній вогонь з великою кількістю масла.
У миску насипаємо 0,5 склянки борошна. Підготовлені шматочки овочів невеликими порціями обвалюємо в борошні, потім відразу відправляємо в кляр і в гаряче олію. Обвалені овочі в борошні будуть краще утримувати кляр.