Відмінний рецепт рагу з великою кількістю овочів, сметаною і паприкою.
Інгредієнти
-
1 шт.
— кабачок
-
1 шт.
— баклажан
-
1 шт.
— перець (солодкий зелений)
-
2 шт.
— помідори
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— сметана
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— паприка
-
1/2 ч. л.
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
-
для прикраси
— петрушка
Рецепт приготування
Овочі для рагу миємо та очищаємо. Готуємо моркву з цибулею.
Готуємо кабачок з баклажанів.
Готуємо помідори, зелений перець і часник.
У розігріте масло викладаємо підготовлену цибулю, смажимо на сильному вогні 2 хвилини.
Викладаємо підготовлену моркву, смажимо 2 хвилини.
Додаємо зелений перець і смажимо 3 хвилини.
Додаємо підготовлені помідори, смажимо 2 хвилини.
Додаємо баклажани.
Смажимо овочі 4 хвилини.
Додаємо підготовлений кабачок.
Перемішуємо рагу, посипаємо овочі паприкою, чорним перцем і сіллю.
Перемішуємо, додаємо сметану і підготовлений часник.
Зменшуємо вогонь і смажимо овочеве рагу 10-12 хвилин, щоб рідина випарувалася повністю.
Рагу розкладаємо по тарілках, прикрашаємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!