Овочеве рагу


Відмінний рецепт рагу з великою кількістю овочів, сметаною і паприкою.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — кабачок

  • 1 шт.

    — баклажан

  • 1 шт.

    — перець (солодкий зелений)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — сметана

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — паприка

  • 1/2 ч. л.

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • для прикраси

    — петрушка

Рецепт приготування

    Овочі для рагу миємо та очищаємо. Готуємо моркву з цибулею.


    Готуємо кабачок з баклажанів.


    Готуємо помідори, зелений перець і часник.


    У розігріте масло викладаємо підготовлену цибулю, смажимо на сильному вогні 2 хвилини.


    Викладаємо підготовлену моркву, смажимо 2 хвилини.


    Додаємо зелений перець і смажимо 3 хвилини.


    Додаємо підготовлені помідори, смажимо 2 хвилини.


    Додаємо баклажани.


    Смажимо овочі 4 хвилини.


    Додаємо підготовлений кабачок.


    Перемішуємо рагу, посипаємо овочі паприкою, чорним перцем і сіллю.


    Перемішуємо, додаємо сметану і підготовлений часник.


    Зменшуємо вогонь і смажимо овочеве рагу 10-12 хвилин, щоб рідина випарувалася повністю.

    Рагу розкладаємо по тарілках, прикрашаємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!