Оладки з печінки


Ароматних смачні оладки зі свинячої печінки.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — печінка (свиняча)

  • 6 зубчиків

    — часник

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 5 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • 2 щіпки

    — перець (чорний мелений)

  • 3 щіпки

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Свинячу печінку ріжемо на великі шматки, зубчики часнику очищаємо, очищений цибулю ріжемо на 4 частини


    Пропускаємо підготовлені печінка, часник і цибулю через м’ясорубку.


    Додаємо в підготовлений фарш з печінки борошно, яйця, сіль і перець. Суміш ретельно перемішуємо.


    Викладаємо в гаряче масло по 2 столових ложки фаршу з печінки на один оладок.


    Смажимо ароматні оладки на середньому вогні і, як тільки підсмажився низ, відразу перевертаємо.


    Смажимо оладки з печінки із зворотного боку близько 3 хвилин. При смаженні наступних партій додаємо ще трохи олії. Якщо масло починає горіти, зливаємо з сковороди і додаємо нове.

    Готові оладки з печінки подаємо гарячими. Приємного апетиту!