Ароматних смачні оладки зі свинячої печінки.
Інгредієнти
-
1 кг.
— печінка (свиняча)
-
6 зубчиків
— часник
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 шт.
— куряче яйце
-
5 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
2 щіпки
— перець (чорний мелений)
-
3 щіпки
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Свинячу печінку ріжемо на великі шматки, зубчики часнику очищаємо, очищений цибулю ріжемо на 4 частини
Пропускаємо підготовлені печінка, часник і цибулю через м’ясорубку.
Додаємо в підготовлений фарш з печінки борошно, яйця, сіль і перець. Суміш ретельно перемішуємо.
Викладаємо в гаряче масло по 2 столових ложки фаршу з печінки на один оладок.
Смажимо ароматні оладки на середньому вогні і, як тільки підсмажився низ, відразу перевертаємо.
Смажимо оладки з печінки із зворотного боку близько 3 хвилин. При смаженні наступних партій додаємо ще трохи олії. Якщо масло починає горіти, зливаємо з сковороди і додаємо нове.
Готові оладки з печінки подаємо гарячими. Приємного апетиту!