Оладки з кабачками і сиром


Дуже смачні оладки на молоці з додаванням в тісто подрібненого листя м’яти, натертого кабачка і сиру, за рахунок цього оладки виходять соковитими і ароматними.

Інгредієнти

  • 200 мл.

    — молоко

  • 180 гр.

    — мука

  • 1 шт.

    — кабачок (200 гр.)

  • 30 гр.

    — сир (твердий)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2-3 листочка

    — м’ята

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія (+ для сковороди)

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    Білки відділяємо від жовтків і збиваємо білки.


    Жовтки збиваємо з молоком і олією (1 ст. л.).


    У збиті жовтки з молоком, додаємо борошно, розпушувач, сіль і перець.
    Добре перемішуємо заготовку для оладок.


    У миску натираємо кабачок, додаємо подрібнену м’яту, натертий сир, перемішуємо.


    Викладаємо підготовлену кабачкову суміш в заготовку для оладок.
    Перемішуємо.


    Додаємо в тісто з кабачками збиті білки і перемішуємо ароматне тісто.


    Сковороду з допомогою кисті або губки змащуємо маслом і викладаємо густе тісто порціями по одному невеликому половинку.
    Смажимо оладки з кабачками на середньому вогні з одного боку, поки не побачимо, що краї оладок стали коричневого кольору, і перевертаємо.

    Подаємо ароматні оладки гарячими зі сметаною. Приємного апетиту!