Дуже смачні оладки на молоці з додаванням в тісто подрібненого листя м’яти, натертого кабачка і сиру, за рахунок цього оладки виходять соковитими і ароматними.
Інгредієнти
-
200 мл.
— молоко
-
180 гр.
— мука
-
1 шт.
— кабачок (200 гр.)
-
30 гр.
— сир (твердий)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2-3 листочка
— м’ята
-
1 ст. л.
— рослинна олія (+ для сковороди)
-
1/2 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— перець (мелений)
Рецепт приготування
Білки відділяємо від жовтків і збиваємо білки.
Жовтки збиваємо з молоком і олією (1 ст. л.).
У збиті жовтки з молоком, додаємо борошно, розпушувач, сіль і перець.
Добре перемішуємо заготовку для оладок.
У миску натираємо кабачок, додаємо подрібнену м’яту, натертий сир, перемішуємо.
Викладаємо підготовлену кабачкову суміш в заготовку для оладок.
Перемішуємо.
Додаємо в тісто з кабачками збиті білки і перемішуємо ароматне тісто.
Сковороду з допомогою кисті або губки змащуємо маслом і викладаємо густе тісто порціями по одному невеликому половинку.
Смажимо оладки з кабачками на середньому вогні з одного боку, поки не побачимо, що краї оладок стали коричневого кольору, і перевертаємо.
Подаємо ароматні оладки гарячими зі сметаною. Приємного апетиту!