Окрошка на квасі


Рецепт окрошки з овочами, зеленню і вареною ковбасою на квасі.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — огірок (свіжий)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 150 гр.

    — ковбаса (варена)

  • 1 пучок

    — зелена цибуля

  • 1/2 пучка

    — кріп

  • за смаком

    — сметана

  • за смаком

    — квас

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Цибуля, огірок, кріп промиваємо, картоплю очищаємо.


    Картоплю з яйцями відварюємо. Остуджуємо.

    Підготовлений зелену цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо в миску. Посипаємо цибулю сіллю.


    Розминаємо товкачиком цибулю до соку.


    Викладаємо нарізаний кріп.


    Викладаємо ковбасу, нарізану на шматочки.


    Підготовлений картопля дрібно нарізаємо. Викладаємо.


    Нарізаємо дрібно огірок. Викладаємо.


    Підготовлені яйця дрібно нарізаємо. Викладаємо.


    Все перемішуємо.


    Суміш для окрошки викладаємо в глибокі тарілки. Додаємо сметану, наливаємо квас, перемішуємо і солимо.

    Подаємо окрошку з хлібом і картоплею, який спочатку треба відварити і потім обсмажили в маслі. Приємного апетиту!