Морквяні оладки


Відмінний рецепт смачних оладок з вареної моркви з молоком і манною крупою.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — морква (велика)

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 склянка

    — молоко (тепле)

  • 1/2 склянки

    — манна крупа

  • 2 щіпки

    — перець (чорний)

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Моркву миємо, очищаємо і відварюємо. Остуджуємо.


    Готову моркву натираємо крупно, викладаємо в миску. Додаємо в яйце морква, нарізану цибулю.


    Додаємо паприку, сіль і чорний перець. Перемішуємо.


    Вливаємо молоко.


    Додаємо в морквяну суміш манку.


    Добре перемішуємо морквяну суміш.


    У гаряче масло столовою ложкою викладаємо підготовлену морквяну суміш і обсмажуємо ароматні оладки з двох сторін.

    Гарячі морквяні оладки подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!