Класичний рецепт смачної каші на сніданок з молоком і вершковим маслом.
Інгредієнти
-
800 мл.
— молоко
-
80 гр.
— манна крупа
-
2 щіпки
— сіль
-
4 ст. л.
— цукор
-
2 ст. л.
— вершкове масло (топлене)
Рецепт приготування
-
Готову гарячу манну кашу розкладаємо по тарілках, додаємо невелику кількість топленого вершкового масла і відразу подаємо. Приємного апетиту!
У каструлі середнього розміри доводимо молоко до кипіння, з додаванням дрібок солі.
Коли молоко закипить, зменшуємо температуру і порціями додаємо крупу, постійно помішуючи віночком. Перемішуємо добре, щоб видалити грудочки.
Варимо смачну манну кашу на повільному вогні 10 хвилин, періодично помішуючи.
Після 7 хвилин варіння додаємо цукор.