Відмінний рецепт ароматної солоного печива із сиру, борошна, яєць, вершкового масла і дріжджів.
Інгредієнти
-
500 гр.
— борошно (вищий сорт)
-
500 гр.
— сир
-
500 гр.
— вершкове масло
-
5 шт.
— куряче яйце
-
30 гр.
— дріжджі (свіжі)
-
20 гр.
— сіль
Рецепт приготування
У миску викладаємо борошно, сир, розм’якшене масло, сіль, дріжджі і жовтки від 2-х яєць.
Розминаємо все рукою.
Замішуємо однорідне тісто.
Викладаємо готове сирне тісто на тарілку, накриваємо і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
Розкачуємо сирне тісто в тонкий пласт.
Ретельно змащуємо тонке тісто збитими яйцями.
Звертаємо навпіл.
Потім знову розкачуємо тісто в тонкий пласт, змащуємо яйцем і складаємо навпіл. Товщина тіста має вийти близько 2,5 див.
З готового тіста вирізаємо круглою формою (діаметр 4 див.) невеликі заготовки для печива.
Викладаємо заготовки для печива на деко з папером для випічки.
Змащуємо збитими яйцями.
Залишаємо на 10 хвилин.
Потім відправляємо сирне печиво в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин, поки ароматне печиво не стане світло-коричневого кольору.
Подаємо дуже смачне сирне печиво остившім до чаю з улюбленим варенням. Приємного апетиту!