Швидкий рецепт смачних розтягаїв. Тісто використовуємо готове листкове, начинку готуємо за 15 хвилин.
Інгредієнти
-
450 гр.
— м’ясний фарш (свинина)
-
1 пачка (500 гр.)
— тісто (листкове заморожене)
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
Розігріваємо духовку до 200 градусів
Пачку з замороженим тестом відкриваємо і викладаємо листкове тісто в тепле місце. Тісто має бути готове через 20-30 хвилин.
Поки розморожується тісто, готуємо начинку. Яйця моєму і заливаємо холодною водою, відварюємо до готовності.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо свинячий фарш, солимо і перчимо за смаком. Готуємо на середньому вогні свинячий фарш 15 хвилин, поки рідина не випарується і фарш трохи не засмажитися. Викладаємо готовий фарш в миску, трохи охолоджуємо.
Готові яйця очищаємо і нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо в миску до фаршу. Яйця з фаршем перемішуємо. Начинка для ледачих розтягаїв готова.
Розморожене листкове тісто розкачуємо і нарізаємо на 10-12 шматків прямокутної форми. В центрі кожного прямокутника викладаємо фарш з яйцем, з’єднуємо краї тіста, а центр залишаємо відкритим, як би розстебнутим.
Викладаємо підготовлені розтягаї на лист для запікання і ставимо в духовку на 20 хвилин. Виймаємо і відразу подаємо.
Приємного апетиту!