Ледачі розтягаї з фаршем і яйцями


Швидкий рецепт смачних розтягаїв. Тісто використовуємо готове листкове, начинку готуємо за 15 хвилин.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — м’ясний фарш (свинина)

  • 1 пачка (500 гр.)

    — тісто (листкове заморожене)

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів

    Пачку з замороженим тестом відкриваємо і викладаємо листкове тісто в тепле місце. Тісто має бути готове через 20-30 хвилин.

    Поки розморожується тісто, готуємо начинку. Яйця моєму і заливаємо холодною водою, відварюємо до готовності.

    У сковороді розігріваємо олію, викладаємо свинячий фарш, солимо і перчимо за смаком. Готуємо на середньому вогні свинячий фарш 15 хвилин, поки рідина не випарується і фарш трохи не засмажитися. Викладаємо готовий фарш в миску, трохи охолоджуємо.

    Готові яйця очищаємо і нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо в миску до фаршу. Яйця з фаршем перемішуємо. Начинка для ледачих розтягаїв готова.


    Розморожене листкове тісто розкачуємо і нарізаємо на 10-12 шматків прямокутної форми. В центрі кожного прямокутника викладаємо фарш з яйцем, з’єднуємо краї тіста, а центр залишаємо відкритим, як би розстебнутим.

    Викладаємо підготовлені розтягаї на лист для запікання і ставимо в духовку на 20 хвилин. Виймаємо і відразу подаємо.

    Приємного апетиту!