Класичний рецепт приготування простого і смачного курячого супу з локшиною.
Інгредієнти
-
1 шт.
— курка (філе з шкірою)
-
1 шт.
— морква (середнього розміру)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
250 гр.
— лапша
-
1 шт.
— лавровий лист
-
2 гілочки
— петрушка
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Приємного апетиту!
Курячу грудку промиваємо і кладемо у велику каструлю, заливаємо холодною водою. Доводимо до кипіння, знімаємо з бульйону пінку, додаємо лавровий лист, сіль, трохи перцю і варимо протягом 30 хвилин.
Очищений цибулю нарізаємо дрібно. Очищену моркву розрізаємо вздовж на чотири частини і поперек нарізаємо на дрібні часточки.
Розігріваємо в сковороді олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо нарізану моркву і обсмажуємо ще протягом 3-4 хвилин.
Готову курячу грудку викладаємо на тарілку. Якщо бульйон на багато зменшився, додаємо 1-2 чашки води. У бульйон додаємо смажену цибулю з морквою і локшину. Варимо протягом 10 хвилин, поки локшина не стане м’якою.
Поки вариться локшина, курячу грудку ріжемо на невеликі шматочки. Нарізаємо Петрушку дрібно.
Додаємо в локшину нарізану курячу грудку і петрушку. Доводимо до кипіння і знімаємо суп з вогню. Розливаємо по тарілках і подаємо.