Курячий шніцель з грибами


Ароматні тонкі шматочки курячої грудки, обсмажені з печерицями, часником і петрушкою.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 300 гр.

    — печериці

  • 2-3 гілочки

    — петрушка

  • 1 зубчик

    — часник

  • 50 гр.

    — вершкове масло

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 ст. л.

    — мука

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе курячої грудки промиваємо та нарізаємо на тонкі довгі шматочки. Підготовлені курячі шматочки солимо і обвалюємо в борошні.


    Шматки в борошні відправляємо в гаряче масло (вершкове і рослинне) і обсмажуємо швидко з 2-х сторін по 2-3 хвилини. Викладаємо в миску.


    Печериці промиваємо та нарізаємо. Викладаємо підготовлені печериці в масло після курячої грудки, додаємо зубчик часнику, нарізану петрушку і смажимо ароматні гриби, поки не випарується рідина. Солимо.


    Готові печериці викладаємо обсмажені шматочки курячої грудки, акуратно перемішуємо і смажимо ще 2-3 хвилини. Пробуємо на сіль і перець.

    Смачні шматочки курки з грибами подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!