Ароматні тонкі шматочки курячої грудки, обсмажені з печерицями, часником і петрушкою.
Інгредієнти
-
400 гр.
— курка (філе грудки)
-
300 гр.
— печериці
-
2-3 гілочки
— петрушка
-
1 зубчик
— часник
-
50 гр.
— вершкове масло
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
3 ст. л.
— мука
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе курячої грудки промиваємо та нарізаємо на тонкі довгі шматочки. Підготовлені курячі шматочки солимо і обвалюємо в борошні.
Шматки в борошні відправляємо в гаряче масло (вершкове і рослинне) і обсмажуємо швидко з 2-х сторін по 2-3 хвилини. Викладаємо в миску.
Печериці промиваємо та нарізаємо. Викладаємо підготовлені печериці в масло після курячої грудки, додаємо зубчик часнику, нарізану петрушку і смажимо ароматні гриби, поки не випарується рідина. Солимо.
Готові печериці викладаємо обсмажені шматочки курячої грудки, акуратно перемішуємо і смажимо ще 2-3 хвилини. Пробуємо на сіль і перець.
Смачні шматочки курки з грибами подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!