Найкращий рецепт приготування смачного отбивного з курячого філе з сиром і помідорами.
Інгредієнти
-
3 шт.
— курка (філе середнього розміру)
-
2 шт.
— помідори
-
150-200 гр.
— сир (гауда або тильзитер)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
-
для прикраси
— петрушка
Рецепт приготування
-
Готове філе викладаємо на тарілку, зверху розміщуємо по кружечку помідора, прикрашаємо петрушкою. Страву подаємо гарячим картопляним або овочевим гарніром.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Шматок курячого філе викладаємо на харчову плівку, солимо, перчимо з одного боку і накриваємо ще одним шматком плівки. Акуратно відбиваємо, щоб шматок залишився цілісним. За таким принципом відбиваємо залишився філе.
Відбите куряче філе обсмажуємо на сковороді в олії на сильному вогні 1-1,5 хвилини з кожного боку. Обсмажуємо швидко, щоб «запечатати» сік всередині філе.
Помідори нарізаємо на кружечки однакової ширини, сир натираємо.
У форму для запікання викладаємо обсмажене куряче філе приправленою стороною вниз, на філе викладаємо по одному кружечку помідора, трохи солимо і перчимо. Потім зверху розміщуємо велика кількість натертого сиру.
Куряче філе з сиром і помідорами запікаємо в духовці близько 5-7 хвилин, поки сир не розплавиться і не покриється золотисто-коричневою скоринкою.