Готуємо дієтичне і смачне блюдо з курячої грудки на природі.
Інгредієнти
-
4 шт.
— курка (грудка)
-
1/2 чашки
— соєвий соус
-
1/2 чашки
— вино (біле)
-
за смаком
— естрагон
-
за смаком
— чебрець
-
за смаком
— майоран
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
З курячих грудок знімаємо шкіру і ділимо на 8 частин філе. М’ясо натираємо сіллю і меленим перцем
Викладаємо філе курячих грудок в каструлю, виливаємо вино, соєвий соус, додаємо сухі спеції і добре все перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 2 години.
Викладаємо курячі грудки на решітку над вугіллям і обсмажуємо з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки, періодично поливаючи м’ясо маринадом.
Подаємо смажені курячі грудки з рисом, овочами та картоплею.
Приємного апетиту!