Кефаль, запечена в сухарях


Простий рецепт дуже смачної риби кефаль, запечена в сухарях з ароматними травами (орегано, розмарин, петрушка).

Інгредієнти

  • 16 шт.

    — кефаль

  • 100 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 ч. л.

    — орегано (сушене)

  • 1 гілочка

    — розмарин (свіжий)

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • 3 щіпки

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Очищаємо кефаль від луски, промиваємо, розрізаємо черевце і видаляємо всі нутрощі. Ретельно промиваємо кефаль і відрізаємо ножицями плавники з боків і на спинці.


    У мисці сухарі змішуємо з орегано, нарізаними розмарином, петрушкою і сіллю.
    Обвалюємо підготовлену кефаль в ароматних сухарях з травами.


    Викладаємо кефаль в сухарях на змащене деко, збризкуємо кожну рибку маслом і відправляємо в духовку при 180 градусах хвилин на 20.

    Готову ароматну кефаль подаємо гарячою з хрустким овочевим салатом. Приємного апетиту!