Простий рецепт дуже смачної риби кефаль, запечена в сухарях з ароматними травами (орегано, розмарин, петрушка).
Інгредієнти
-
16 шт.
— кефаль
-
100 гр.
— сухарі (панірувальні)
-
1 ч. л.
— орегано (сушене)
-
1 гілочка
— розмарин (свіжий)
-
1 гілочка
— петрушка
-
3 щіпки
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Очищаємо кефаль від луски, промиваємо, розрізаємо черевце і видаляємо всі нутрощі. Ретельно промиваємо кефаль і відрізаємо ножицями плавники з боків і на спинці.
У мисці сухарі змішуємо з орегано, нарізаними розмарином, петрушкою і сіллю.
Обвалюємо підготовлену кефаль в ароматних сухарях з травами.
Викладаємо кефаль в сухарях на змащене деко, збризкуємо кожну рибку маслом і відправляємо в духовку при 180 градусах хвилин на 20.
Готову ароматну кефаль подаємо гарячою з хрустким овочевим салатом. Приємного апетиту!