Відмінний швидкий рецепт ароматної страви з картоплі, копченої свинячої грудинки і ріпчастої цибулі. Варену картоплю обсмажений з шматочками ароматною копченої свинини і цибулею.
Інгредієнти
-
500 гр.
— картопля
-
200 гр.
— свинина (копчена грудинка)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 гілочка
— петрушка
-
1/2 ч. л.
— паприка
-
2 щіпки
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для страви використовуємо сорти картоплі, які погано розварюються. Очищену картоплю нарізаємо на невеликі шматочки, заливаємо водою і відварюємо не до повної готовності 3-4 хвилини. Зливаємо воду.
Поки варяться скибочки картоплі, копчену грудинку нарізаємо на шматочки і, якщо грудинка жирна, обсмажуємо без масла до коричневої скоринки. Якщо грудинка нежирна, то додаємо 1 ст. л. рослинного масла.
В шматочки копченої грудинки додаємо нарізану цибулю і смажимо, поки не стане прозорим.
Викладаємо в сковороду підготовлений варену картоплю, посипаємо сіллю, паприкою, перцем і перемішуємо. Обсмажуємо ароматна картопля з копченою грудинкою до готовності 10-12 хвилин, посипаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!