Відмінний рецепт приготування ароматних овочевих котлет з капусти, грибів і сиру.
Інгредієнти
-
100 гр.
— печериці
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
50 гр.
— сир (Тильзитер, Російський і т. п.)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 чашка
— мука
-
4-5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Капусту ріжемо на великі шматки. Викладаємо підготовлені шматки капусти в каструлю, заливаємо водою, солимо, додаємо лавровий лист, перець горошком і відварюємо 4-5 хвилин. Потім капусту охолоджуємо і дрібно нарізаємо.
Сир натираємо. Гриби з цибулею нарізаємо. У сковороді обсмажуємо цибулю і додаємо підготовлені гриби. Смажимо 6-7 хвилин. Охолоджуємо.
У миску викладаємо підготовлені капусту, цибулю з грибами, яйце, тертий сир, сіль і перець мелений. Перемішуємо.
Із капустяної суміші формуємо 6 котлет. Акуратно обвалюємо підготовлені капустяні котлети в борошні й обсмажуємо з кожного боку за 4-5 хвилин.
Готові капустяні котлети подаємо гарячими. Приємного апетиту!