Свіжий простий салат з огірків і цибулі з солодким гострим соусом з яблучного оцту, гірчиці і цукру.
Інгредієнти
-
700 гр.
— огірок (свіжі)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1/4 склянки
— оцет (яблучний 60 мл)
-
2 ч. л.
— сіль
-
2 ч. л.
— цукор
-
2 ч. л.
— гірчиця (їдальня)
Рецепт приготування
Чисті огірки нарізаємо або натираємо тонкими кружечками, цибулю — півкільцями.
Підготовлені огірки викладаємо в миску, додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо солитись на 30 хвилин.
Після засолювання кружечки огірків промиваємо і віджимаємо в чистому рушнику зайву рідину.
У великій мисці збиваємо цукор, яблучний оцет і гірчицю. Додаємо підготовлені півкільця цибулі і огірки. Ретельно перемішуємо овочі в соусі і залишаємо на 1 годину в холодильнику.
Готовий ароматний салатик з огірків подаємо до м’яса або риби. Приємного апетиту!