Гарбузовий суп


Оригінальний рецепт приготування супу з гарбуза, м’ясного бульйону і вершків.

Інгредієнти

  • 1,2 кг.

    — гарбуз

  • 120 мл

    — вершки (густі)

  • 250 мл.

    — бульйон (курячий або яловичий)

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • за смаком

    — мускатний горіх

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Гарбуз розрізаємо, видаляємо насіння і м’якоть, ріжемо на великі шматки.


    Очищаємо великі шматки гарбуза від шкірки і нарізаємо на шматочки.


    Викладаємо підготовлену гарбуз у великій друшляк і ставимо на каструлю з киплячою водою. Варимо гарбуз на водяній бані 40 хвилин або шматочки гарбуза можна запекти в духовці.


    Виливаємо В миску м’ясний бульйон, додаємо готові шматочки гарбуза і подрібнюємо блендером.


    Виливаємо В каструлю подрібнену гарбуз в м’ясному бульйоні, додаємо вершки, сіль, мускатний горіх, перець і доводимо до кипіння.

    Готовий гарячий суп з гарбуза розливаємо по тарілках, додаємо ще трохи вершків, сухарі, петрушку і подаємо. Приємного апетиту!