Оригінальний рецепт приготування супу з гарбуза, м’ясного бульйону і вершків.
Інгредієнти
-
1,2 кг.
— гарбуз
-
120 мл
— вершки (густі)
-
250 мл.
— бульйон (курячий або яловичий)
-
2 гілочки
— петрушка
-
за смаком
— мускатний горіх
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Гарбуз розрізаємо, видаляємо насіння і м’якоть, ріжемо на великі шматки.
Очищаємо великі шматки гарбуза від шкірки і нарізаємо на шматочки.
Викладаємо підготовлену гарбуз у великій друшляк і ставимо на каструлю з киплячою водою. Варимо гарбуз на водяній бані 40 хвилин або шматочки гарбуза можна запекти в духовці.
Виливаємо В миску м’ясний бульйон, додаємо готові шматочки гарбуза і подрібнюємо блендером.
Виливаємо В каструлю подрібнену гарбуз в м’ясному бульйоні, додаємо вершки, сіль, мускатний горіх, перець і доводимо до кипіння.
Готовий гарячий суп з гарбуза розливаємо по тарілках, додаємо ще трохи вершків, сухарі, петрушку і подаємо. Приємного апетиту!