Оригінальний рецепт смачного салату з запеченої буряка, шпинату, гранатових зерен, м’якого козячого сиру та оливкової олії.
Інгредієнти
-
4-5 шт.
— буряк (довга)
-
100 гр.
— сир (м’який козячий)
-
50 гр.
— шпинат
-
2-3 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— гранат (зерна)
-
за смаком
— перець (свіжозмелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Буряк ретельно миємо з губкою, загорнути кожен коренеплід фольгою, викладаємо у форму і запікаємо в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин до готовності. Виймаємо, знімаємо з буряків фольгу і остуджуємо.
Підготовлену буряк очищаємо і нарізаємо кружечками.
Гранат очищаємо.
Листя шпинату промиваємо в друшляку і повністю висушуємо.
Підготовлені кружальця буряків викладаємо на плоску тарілку, чергуючи з листям шпинату.
Посипаємо буряк зі шпинатом зернами граната, шматочками сиру, сіллю, свіжомеленим перцем, поливаємо оливковою олією і відразу подаємо ароматний салатик. Приємного апетиту!