Запечений гарбуз з часником і розмарином


Пряна ароматна гарбуз, запечена в духовці з гілочками розмарину і часником.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — гарбуз (850 гр.)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 1 гілочка

    — розмарин (свіжий)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 щіпки

    — перець (мелений)

  • 6 щіпок

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування смачної гарбуза ставимо за духовку на 190 градусів.


    Гарбуз миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо нутрощі із насінням.


    Розрізаємо половинки гарбуза на 3 рівні частини і викладаємо підготовлені шматки на деко з папером.


    Поливаємо шматки маслом.


    Очищені зубчики часнику нарізаємо на тонкі скибочки, ділимо на 6 частин і викладаємо на шматки гарбуза. Додаємо розмарин, посипаємо сіллю і перцем.

    Відправляємо підготовлені шматки в духовку і запікаємо ароматну гарбуз 40 хвилин.
    Подаємо пряну смачну гарбуз як гарнір і окремо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: