Пряна ароматна гарбуз, запечена в духовці з гілочками розмарину і часником.
Інгредієнти
-
1 шт.
— гарбуз (850 гр.)
-
3 зубчики
— часник
-
1 гілочка
— розмарин (свіжий)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
3 щіпки
— перець (мелений)
-
6 щіпок
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування смачної гарбуза ставимо за духовку на 190 градусів.
Гарбуз миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо нутрощі із насінням.
Розрізаємо половинки гарбуза на 3 рівні частини і викладаємо підготовлені шматки на деко з папером.
Поливаємо шматки маслом.
Очищені зубчики часнику нарізаємо на тонкі скибочки, ділимо на 6 частин і викладаємо на шматки гарбуза. Додаємо розмарин, посипаємо сіллю і перцем.
Відправляємо підготовлені шматки в духовку і запікаємо ароматну гарбуз 40 хвилин.
Подаємо пряну смачну гарбуз як гарнір і окремо. Приємного апетиту!