Закуска з курячого фаршу з грибами


Рецепт приготування оригінальної і смачної закуски з курячого фаршу з грибами і сиром.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — м’ясний фарш (курячий)

  • 400 гр.

    — печериці

  • 100 гр.

    — сир (твердих сортів)

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 чашка

    — сухарі (панірувальні)

  • 2 гілочки

    — зелена цибуля

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • 1 жменю

    — кунжут

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів. Лист для запікання вистилаємо пекарської папером.

    Гриби нарізаємо на невеликі шматочки. У сковороді на сильному вогні розігріваємо олію, додаємо гриби і варимо протягом 6-7 хвилин, поки рідина не випарується. Охолоджуємо.

    Сир натираємо на крупній тертці, цибулю і петрушку дрібно нарізаємо. У велику миску викладаємо гриби, курячий фарш, сир, цибулю, петрушку, 1 яйце і панірувальні сухарі. Приправляємо сіллю, перцем і ретельно перемішуємо.

    Залишилися яйце злегка збиваємо в невеликій мисці. Попередньо розморожене тісто розрізаємо на дві довгих половинки. Фарш з курячого м’яса і грибів ділимо на 2 частини. Викладаємо одну частину фаршу на тісто уздовж довгої сторони ближче до краю. Акуратно згортаємо тісто з фаршем в рулет. Повторюємо те ж саме з другою частиною тіста.

    Рулети зверху змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Розрізаємо кожен рулет на 4-6 невеликих частин.

    Розміщуємо рулетики на аркуші для запікання і відправляємо в духовку. Запікаємо в духовці протягом 18-20 хвилин, поки тісто не засмажитися до золотистого кольору.

  • Готові рулетики подаємо в гарячому вигляді з солодким соусом чилі.

    Приємного апетиту!

Дивіться також: