Тортілья з арахісовим маслом, бананом і горіхами


Відмінний рецепт швидкого смачного сніданку з коржів тортилий, арахісової пасти, бананів і фундука.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — тортилья

  • 3-4 ст. л.

    — арахісова паста

  • 1 шт.

    — банан (великий)

  • 2 ст. л.

    — фундук

Рецепт

    Коржі тортильї змащуємо арахісової пастою (по 1/2 частини).


    Банан ріжемо кружечками, фундук подрібнюємо ножем. Викладаємо підготовлені кружальця банана (по 1/2 частини) на арахісову пасту і зверху посипаємо фундуком (по 1/2 частини). Фундук можна замінити на будь-які горіхи за смаком або на мікс з горіхів.


    Акуратно згортаємо тортильї з ароматною начинкою.

    Готові тортильї розрізаємо навпіл і подаємо з кавою, гарячим шоколадом або какао. Приємного апетиту!