Відмінний рецепт тушкованої яловичини з консервованої червоною квасолею.
Інгредієнти
-
700 гр.
— яловичина (без кісток)
-
1 банку
— квасоля (червона консервована)
-
4 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— томатна паста
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
2 щіпки
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шматок яловичини промиваємо та нарізаємо на середні шматочки близько 3 див.
У глибоку сковороду в масло викладаємо підготовлені шматочки яловичини і обсмажуємо близько 10 хвилин.
Додаємо сіль, перець і вливаємо в м’ясо 1,5 склянки води (мясний бульйон).
Додаємо в м’ясо томатну пасту.
Квасоля зливаємо, часник подрібнюємо і викладаємо в бульйон з м’ясом.
Добре перемішуємо, даємо бульйону закипіти, зменшуємо вогонь і варимо накритим 30-40 хвилин. Час гасіння залежить від категорії м’яса.
Гарячу смачну яловичину з квасолею подаємо з гарніром з рису або картоплі. Приємного апетиту!