Тушкована яловичина з квасолею


Відмінний рецепт тушкованої яловичини з консервованої червоною квасолею.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — яловичина (без кісток)

  • 1 банку

    — квасоля (червона консервована)

  • 4 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — томатна паста

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Шматок яловичини промиваємо та нарізаємо на середні шматочки близько 3 див.


    У глибоку сковороду в масло викладаємо підготовлені шматочки яловичини і обсмажуємо близько 10 хвилин.


    Додаємо сіль, перець і вливаємо в м’ясо 1,5 склянки води (мясний бульйон).


    Додаємо в м’ясо томатну пасту.


    Квасоля зливаємо, часник подрібнюємо і викладаємо в бульйон з м’ясом.


    Добре перемішуємо, даємо бульйону закипіти, зменшуємо вогонь і варимо накритим 30-40 хвилин. Час гасіння залежить від категорії м’яса.

    Гарячу смачну яловичину з квасолею подаємо з гарніром з рису або картоплі. Приємного апетиту!