Чудовий рецепт ароматної гарніру з смаженого червоного перцю, помідорів і ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
600 гр.
— перець (свіжий солодкий)
-
500 гр.
— помідори (стиглі)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Червоний перець розрізаємо навпіл, видаляємо мембрани з насінням і нарізаємо соломкою, цибулю — дрібно. Зверху на помідорах робимо подвійний надріз і на 20 секунд опускаємо в киплячу воду, видаляємо шкірку і крупно нарізаємо.
Цибулю обсмажуємо в олії до золотистого кольору і додаємо нарізаний перець.
Смажимо запашний перець з цибулею 10 хвилин додаємо підготовлені помідори. Овочі солимо і смажимо на середньому вогні 30 хвилин, помішуючи.
Готові ароматні овочі подаємо як гарнір або як вегетаріанське основне блюдо. Приємного апетиту!