Смажений перець з помідорами


Чудовий рецепт ароматної гарніру з смаженого червоного перцю, помідорів і ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — перець (свіжий солодкий)

  • 500 гр.

    — помідори (стиглі)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Червоний перець розрізаємо навпіл, видаляємо мембрани з насінням і нарізаємо соломкою, цибулю — дрібно. Зверху на помідорах робимо подвійний надріз і на 20 секунд опускаємо в киплячу воду, видаляємо шкірку і крупно нарізаємо.

    Цибулю обсмажуємо в олії до золотистого кольору і додаємо нарізаний перець.
    Смажимо запашний перець з цибулею 10 хвилин додаємо підготовлені помідори. Овочі солимо і смажимо на середньому вогні 30 хвилин, помішуючи.

    Готові ароматні овочі подаємо як гарнір або як вегетаріанське основне блюдо. Приємного апетиту!