Смачний гарнір з ароматною смаженої стручкової квасолі.
Інгредієнти
-
450 гр.
— квасоля (стручкова зелена)
-
2 ст. л.
— вершкове масло
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Стручкову квасолю заливаємо водою, додаємо сіль і варимо на середньому вогні 3-5 хвилин. Час варіння зеленої квасолі залежить від сорту. Через кожну хвилину пробуємо, стручки повинні залишатися трохи хрусткими, але не м’якими.
Зливаємо готову зелену квасолю на друшляк.
Відправляємо квасоля назад в каструлю і заливаємо стручки холодною водою на 3-4 хвилини.
Відкидаємо на друшляк.
Розплавляємо вершкове масло.
Викладаємо в масло підготовлену стручкову квасолю і обсмажуємо 5-8 хвилин.
Подаємо стручкову квасолю як гарнір до м’ясних страв. Приємного апетиту!