Смажена стручкова квасоля


Смачний гарнір з ароматною смаженої стручкової квасолі.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — квасоля (стручкова зелена)

  • 2 ст. л.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Стручкову квасолю заливаємо водою, додаємо сіль і варимо на середньому вогні 3-5 хвилин. Час варіння зеленої квасолі залежить від сорту. Через кожну хвилину пробуємо, стручки повинні залишатися трохи хрусткими, але не м’якими.


    Зливаємо готову зелену квасолю на друшляк.


    Відправляємо квасоля назад в каструлю і заливаємо стручки холодною водою на 3-4 хвилини.


    Відкидаємо на друшляк.


    Розплавляємо вершкове масло.

    Викладаємо в масло підготовлену стручкову квасолю і обсмажуємо 5-8 хвилин.
    Подаємо стручкову квасолю як гарнір до м’ясних страв. Приємного апетиту!