Оригінальний рецепт приготування ароматної капусти, запечена з часником в духовці.
Інгредієнти
- 1 качан- капуста (білокачанна середнього розміру)
- 4 зубчики- часник
- 0,5 чашки- рослинна олія
- 2 щіпки- перець (чорний мелений)
- 3-4 щіпки- сіль
Рецепт приготування
Для запікання капусти включаємо духовку на 180 градусів.
Качан капусти нарізаємо, починаючи з верхівки, шматками товщиною 2-2,5 см, викладаємо на змащене деко. У мисці збиваємо виделкою подрібнений часник і рослинне масло.
Змащуємо підготовлений шматки капусти рослинною олією з часником.
Посипаємо шматки капусти сіллю і чорним меленим перцем.
Відправляємо капусту в духовку на 17-20 хвилин. Готову ароматну капусту подаємо гарячою. Приємного апетиту!