Смажена капуста з часником


Оригінальний рецепт приготування ароматної капусти, запечена з часником в духовці.

Інгредієнти

  • 1 качан- капуста (білокачанна середнього розміру)
  • 4 зубчики- часник
  • 0,5 чашки- рослинна олія
  • 2 щіпки- перець (чорний мелений)
  • 3-4 щіпки- сіль

Рецепт приготування

Для запікання капусти включаємо духовку на 180 градусів.

Качан капусти нарізаємо, починаючи з верхівки, шматками товщиною 2-2,5 см, викладаємо на змащене деко. У мисці збиваємо виделкою подрібнений часник і рослинне масло.

Змащуємо підготовлений шматки капусти рослинною олією з часником.


Посипаємо шматки капусти сіллю і чорним меленим перцем.

Відправляємо капусту в духовку на 17-20 хвилин. Готову ароматну капусту подаємо гарячою. Приємного апетиту!