Простий рецепт смачного і ситного сніданку з булочок, курячих яєць, копченого бекону, листя салату, помідор і майонезу.
Інгредієнти
-
2 шт.
— хліб (булочки)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 смужки
— бекон (копчений)
-
1 шт.
— помідори
-
3-4 шт.
— салат (листя)
-
3 пір’їнки
— зелена цибуля
-
2 ст. л.
— вершкове масло
-
2 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Булки (можна взяти невеликий багет) розрізаємо навпіл і кожну половинку змащуємо вершковим маслом.
Листя салату промиваємо, нарізаємо соломкою і перемішуємо з майонезом.
На сковороді обсмажуємо копчений бекон, розбиваємо яйця окремо один від одного, солимо і смажимо, поки білок з жовтком не затвердіють.
На нижні половинки булок з маслом розподіляємо підготовлену суміш з листя салату і майонезу, зверху додаємо смажені яйця.
Викладаємо смужки бекону, кружечки помідорів, посипаємо нарізаною зеленою цибулею, закриваємо верхніми половинками і відразу подаємо. Приємного апетиту!