Річний ароматний салат з помідорів, огірків, цибулі, консервованої кукурудзи, руколи з заправкою з бальзамічного оцту і оливкового масла.
Інгредієнти
-
1 шт.
— помідори
-
2 шт.
— огірок
-
3 ст. л.
— кукурудза (консервована)
-
2 жмені
— рукола
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (невеликий)
-
1 ст. л.
— оцет (бальзамічний)
-
2 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Очищений червоний лук розрізаємо на 4 частини і нарізаємо тонкою соломкою.
Чистий помідор нарізаємо на невеликі шматочки.
Промиті огірки розрізаємо на 4 частини і вздовж на тонкі скибочки.
У миску викладаємо підготовлені скибочки огірків, помідорів, цибулі і додаємо кукурудзу.
Рукколу промиваємо і викладаємо в миску.
Літній салатик солимо, перемішуємо і додаємо оливкову олію.
Бальзамічний оцет.
Добре перемішуємо і подаємо ароматний літній салат до м’ясних страв. Приємного апетиту!