Салат з руколою і бальзамічним оцтом


Річний ароматний салат з помідорів, огірків, цибулі, консервованої кукурудзи, руколи з заправкою з бальзамічного оцту і оливкового масла.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — помідори

  • 2 шт.

    — огірок

  • 3 ст. л.

    — кукурудза (консервована)

  • 2 жмені

    — рукола

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (невеликий)

  • 1 ст. л.

    — оцет (бальзамічний)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • 2 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищений червоний лук розрізаємо на 4 частини і нарізаємо тонкою соломкою.


    Чистий помідор нарізаємо на невеликі шматочки.


    Промиті огірки розрізаємо на 4 частини і вздовж на тонкі скибочки.


    У миску викладаємо підготовлені скибочки огірків, помідорів, цибулі і додаємо кукурудзу.


    Рукколу промиваємо і викладаємо в миску.


    Літній салатик солимо, перемішуємо і додаємо оливкову олію.


    Бальзамічний оцет.

    Добре перемішуємо і подаємо ароматний літній салат до м’ясних страв. Приємного апетиту!