Відмінний рецепт хрусткого салату з червонокачанної капусти, ріпчастої цибулі, цибулі-порею, яблук і моркви.
Інгредієнти
-
1 кг.
— капуста (червоноголова)
-
200 гр.
— яблуко
-
150 гр.
— морква
-
80 гр.
— цибуля ріпчаста
-
60 гр.
— цибуля-порей
-
3-4 ст. л.
— майонез
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Червонокачанну капусту дуже дрібно нарізаємо ножем або подрібнюємо у блендері. Викладаємо підготовлену капусту в миску, додаємо сіль, перець, сік лимона, майонез і перемішуємо.
Очищені яблука від шкірки, ріпчаста цибуля, цибуля-порей нарізаємо дрібно, моркву дрібно натираємо.
У миску до червонокачанної капусти в майонезі додаємо підготовлені яблука, моркву, цибулю і добре перемішуємо.
Ароматний хрусткий салат з червонокачанної подаємо відразу. Приємного апетиту!