Салат з червонокачанної капусти з яблуками


Відмінний рецепт хрусткого салату з червонокачанної капусти, ріпчастої цибулі, цибулі-порею, яблук і моркви.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — капуста (червоноголова)

  • 200 гр.

    — яблуко

  • 150 гр.

    — морква

  • 80 гр.

    — цибуля ріпчаста

  • 60 гр.

    — цибуля-порей

  • 3-4 ст. л.

    — майонез

  • 1 ст. л.

    — сік лимона

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Червонокачанну капусту дуже дрібно нарізаємо ножем або подрібнюємо у блендері. Викладаємо підготовлену капусту в миску, додаємо сіль, перець, сік лимона, майонез і перемішуємо.


    Очищені яблука від шкірки, ріпчаста цибуля, цибуля-порей нарізаємо дрібно, моркву дрібно натираємо.


    У миску до червонокачанної капусти в майонезі додаємо підготовлені яблука, моркву, цибулю і добре перемішуємо.

    Ароматний хрусткий салат з червонокачанної подаємо відразу. Приємного апетиту!