Спробуйте хрусткий ситний салатик з консервованої червоної квасолі, солодкого перцю, петрушки, ріпчастої і зеленої цибулі з додаванням рослинної олії.
Інгредієнти
-
1 банку
— квасоля (червона консервована)
-
1/2 шт.
— перець (болгарський)
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1 стебло
— зелена цибуля
-
4 гілочки
— петрушка
-
1-2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Перець, цибулю очищаємо і промиваємо.
Квасоля відкриваємо, зливаємо, відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. Даємо стекти.
Підготовлений перець нарізаємо соломкою.
Ріпчасту цибулю — соломкою.
Зелена цибуля — навскоси.
Петрушку — дрібно.
У миску викладаємо підготовлену консервовану квасолю і додаємо трохи солі.
Додаємо зелений лук, перець.
Ріпчасту цибулю і петрушку.
Заправляємо ароматний салат з квасолі маслом, перемішуємо, пробуємо на сіль і відразу подаємо. Приємного апетиту!