Рол Чотири сезони дуже простий у приготуванні, складається всього з п’яти інгредієнтів. Філе тунця і лосося повинні бути правильної форми і однакового розміру.
Інгредієнти
-
— тунець (філе сире)
-
— лосось (філе сире)
-
1/4 шт.
— авокадо
-
1 шт.
— водорості норі (лист)
-
— рисова крупа (готова для суші)
-
— соєвий соус
Рецепт приготування
-
Приємного апетиту!
Нарізаємо лосось, тунець і авокадо на шматочки однакового розміру і по довжині дорівнює ширині листа норі.
Збираємо інгредієнти на одному краю листа норі. Шматочок лосося розміщуємо поруч з скибочкою тунця. На тунець розміщуємо шматочки авокадо. На лосось викладаємо рис.
Починаємо акуратно згортати рол, утримуючи інгредієнти в прямокутній формі. Загортаємо рол до повного покриття норі. Відрізаємо зайву частину норі.
Залишаємо рол на 10 хвилин, щоб волога з рису і риби вбралася в норі.
Розрізаємо рол на невеликі однакові шматочки, викладаємо на тарілку, додаємо маринований імбир і подаємо з соєвим соусом.