Простий рецепт ароматної маринованої моркви з часником, соєвим соусом, оцтом і паприкою. За таким рецептом можна приготувати буряк, кабачки або огірки.
Інгредієнти
-
500 гр.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
3 ст. л.
— оцет (9%)
-
1 ст. л.
— соєвий соус
-
2 ст. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— паприка
-
1/2 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Моркву миємо та очищаємо.
Моркву натираємо соломкою.
У мисці змішуємо соєвий соус, сіль, цукор, паприку і оцет.
У натерту моркву, додаємо подрібнений часник.
Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в гаряче масло.
Як тільки цибуля стане золотистого кольору, знімаємо з вогню. Для салату нам знадобиться тільки масло, в якому обсмажили цибулю. Друшляк ставимо на миску і виливаємо гаряче масло з цибулею. Цибулю можна залишити і додати в м’ясний фарш.
Підготовлений маринад виливаємо в моркву з часником.
Додаємо ароматне масло і добре перемішуємо. Накриваємо Миску і відправляємо в холодильник мінімум на 4 години.
Через 4 години ароматну морква прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!