Простий рецепт ароматної вареного молодого картоплі, перемішаного з подрібненим часником, зеленню і гарячими вершками.
Інгредієнти
-
1,4 кг
— картопля (молодий)
-
1 чашка
— вершки
-
1 пучок
— кріп
-
3-4 пера
— зелена цибуля
-
4 зубчики
— часник
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Молодий ароматна картопля замочуємо на 5 хвилин у холодній воді, ретельно промиваємо і легко соскабливаем тонку шкірку ножем.
Підготовлені бульби нарізаємо на рівні частини, викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солі і відварюємо, поки бульби не будуть легко протыкаться ножем.
Кріп, зелену цибулю і часник дрібно нарізаємо. Готовий молода картопля зливаємо.
Підготовлені зелень і часник викладаємо до гарячого картоплі.
Вершки злегка збиваємо, трохи солимо і доводимо до кипіння.
Вливаємо гарячі вершки картоплю з зеленню і часником.
Акуратно перемішуємо ароматну молоду картоплю і відразу подаємо. Приємного апетиту!