Квасолевий суп з овочами та шпинатом


Спробуйте смачний супчик з консервованої білої і червоної квасолі з додаванням обсмаженого кабачків, моркви, ріпчастої цибулі, свіжого шпинату і кропу.

Інгредієнти

  • 1 банку

    — квасоля (консервована червона, 400 гр.)

  • 1 банку

    — квасоля (консервована, біла, 400 гр.)

  • 200 гр.

    — шпинат

  • 2 шт.

    — кабачок (невеликі)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 зубчики

    — часник

  • 4 гілочки

    — кріп

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Кабачки нарізаємо товстими смужками.


    Обсмажуємо підготовлені скибочки кабачків на сковороді-гриль (можна на звичайній) в олії (2 ст. л.) з 2-х сторін.


    Обсмажені кабачки нарізаємо кубиками.


    Очищені цибулю, часник, моркву нарізаємо дрібно і обсмажуємо в олії.


    Вливаємо в обсмажені овочі 1,5 літра води (в ідеалі овочевого бульйону), додаємо нарізаний кріп і варимо на повільному вогні 20 хвилин.


    Червону і білу квасолю відкриваємо, зливаємо і кладемо в суп. Додаємо обсмажені кубики кабачків і варимо ароматний супчик 10 хвилин.


    Листя шпинату промиваємо, нарізаємо і викладаємо в суп, додаємо сіль, мелений перець і варимо смачний супчик ще 4 хвилини.

    Подаємо ароматний квасолевий суп гарячим з хрустким багетом. Приємного апетиту!