Спробуйте смачний супчик з консервованої білої і червоної квасолі з додаванням обсмаженого кабачків, моркви, ріпчастої цибулі, свіжого шпинату і кропу.
Інгредієнти
-
1 банку
— квасоля (консервована червона, 400 гр.)
-
1 банку
— квасоля (консервована, біла, 400 гр.)
-
200 гр.
— шпинат
-
2 шт.
— кабачок (невеликі)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 зубчики
— часник
-
4 гілочки
— кріп
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Кабачки нарізаємо товстими смужками.
Обсмажуємо підготовлені скибочки кабачків на сковороді-гриль (можна на звичайній) в олії (2 ст. л.) з 2-х сторін.
Обсмажені кабачки нарізаємо кубиками.
Очищені цибулю, часник, моркву нарізаємо дрібно і обсмажуємо в олії.
Вливаємо в обсмажені овочі 1,5 літра води (в ідеалі овочевого бульйону), додаємо нарізаний кріп і варимо на повільному вогні 20 хвилин.
Червону і білу квасолю відкриваємо, зливаємо і кладемо в суп. Додаємо обсмажені кубики кабачків і варимо ароматний супчик 10 хвилин.
Листя шпинату промиваємо, нарізаємо і викладаємо в суп, додаємо сіль, мелений перець і варимо смачний супчик ще 4 хвилини.
Подаємо ароматний квасолевий суп гарячим з хрустким багетом. Приємного апетиту!