Соковите філе курячих грудок, запечене в духовці у фользі з сушеними грибами та цибулею.
Інгредієнти
-
2 шматки
— курка (філе грудки, 350 гр. кожен)
-
40 гр.
— гриби (сушені)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 зубчик
— часник
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
2 гілочки
— розмарин (сушений, за бажанням)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Будь-які сушені гриби замочуємо в гарячій воді на 20 хвилин, філе курячих грудок промиваємо, розрізаємо вздовж навпіл і розкриваємо. На одну сторону підготовленого філе викладаємо по 1 гілочки розмарину, по половині нарізаного зубчики часнику, трохи нарізаної цибулі, посипаємо сіллю, перцем і закриваємо.
Підготовлені курячі грудки посипаємо сіллю, перцем і викладаємо на великий шматок фольги (на листі). Додаємо навколо філе віджаті гриби, розрізаний на 4 частини, цибулю і поливаємо зверху маслом.
Філе з грибами закриваємо зверху фольгою, добре запечатуємо і відправляємо в духовку при 200 градусах.
Запікаємо ароматне соковите філе 40 хвилин, для рум’яної скоринки відкриваємо фольгу за 10 хвилин.
Подаємо дуже смачне куряче філе з ароматними грибами і скибочками цибулі. Приємного апетиту!