Курячі грудки в фользі з грибами


Соковите філе курячих грудок, запечене в духовці у фользі з сушеними грибами та цибулею.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — курка (філе грудки, 350 гр. кожен)

  • 40 гр.

    — гриби (сушені)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 зубчик

    — часник

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 гілочки

    — розмарин (сушений, за бажанням)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Будь-які сушені гриби замочуємо в гарячій воді на 20 хвилин, філе курячих грудок промиваємо, розрізаємо вздовж навпіл і розкриваємо. На одну сторону підготовленого філе викладаємо по 1 гілочки розмарину, по половині нарізаного зубчики часнику, трохи нарізаної цибулі, посипаємо сіллю, перцем і закриваємо.


    Підготовлені курячі грудки посипаємо сіллю, перцем і викладаємо на великий шматок фольги (на листі). Додаємо навколо філе віджаті гриби, розрізаний на 4 частини, цибулю і поливаємо зверху маслом.


    Філе з грибами закриваємо зверху фольгою, добре запечатуємо і відправляємо в духовку при 200 градусах.


    Запікаємо ароматне соковите філе 40 хвилин, для рум’яної скоринки відкриваємо фольгу за 10 хвилин.

    Подаємо дуже смачне куряче філе з ароматними грибами і скибочками цибулі. Приємного апетиту!