Рецепт ароматної страви з курки, картоплі, моркви, цибулі. Красивий колір страві додає порошок солодкої паприки і томатна паста.
Інгредієнти
-
400 гр.
— курка (стегно)
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 зубчик
— часник
-
1 ст. л.
— паприка (порошок)
-
1 ст. л.
— томатна паста
-
1 шт.
— лавровий лист
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промиті курячі стегна обробляємо на філе і нарізаємо крупно, очищену моркву — кружальцями, очищений цибулю — півкільцями, очищений картопля — крупно.
У сотейник вливаємо олію, додаємо часник і підготовлене філе стегон, швидко обсмажуємо до золотистого кольору і прибираємо.
Додаємо після курки нарізані півкільця цибулі, обсмажуємо 2-3 хвилини і викладаємо підготовлені кружальця моркви, курку, скибочки картоплі і лавровий лист.
Додаємо в сотейник паприку, томатну пасту і заливаємо водою, щоб покрити повністю курку з овочами. Солимо, перчимо, перемішуємо, накриваємо і тушкуємо курку з овочами на повільному вогні 30 хвилин.
Готовий ароматний гуляш курячий подаємо гарячим хлібом. Приємного апетиту!