Рецепт приготування
Приготування тіста
-
Випікаємо в духовці при 200 градусах до золотистого кольору.
Якщо верх почне підгоряти, можна накрити фольгою.
У миску просійте борошно, додайте дріжджі і сіль.
В іншій мисці змішайте підігріту воду і молоко, додайте цукор і все ретельно перемішайте до розчинення цукру. Потім додайте масло і яйця. Все добре перемішайте.
У миску з борошном поступово начитайте додавати суміш з молока, води, цукру і яєць, замішуючи тісто. Замішуємо до отримання однорідної маси.
Тісто покласти в контейнер, накриваємо рушником і поставимо в тепле місце.
Коли тісто подвоїться в розмірах замішуємо знову.
Тісто розділяємо на 4 порції. Ще формуємо 4 маленьких кульки з тіста, з них зробимо ручки до горшочку.
На лист, змащений маслом, покласти сформовані з тіста булочки, а зверху на них покласти маленькі кульки з тіста. Залишити тісто ще на 15-20 хвилин.
Для того, щоб отримати золотисту скоринку на горщиках, перед тим, як відправити деко в духовку змастіть жовтком, який потрібно змішати зі столовою ложкою води.
Приготування супу
-
Гострим ножем відрізаємо верхню частину булочки, виймаємо внутрішню частину і заповнюємо супом булочку. Приправляємо і закриваємо кришечку. Страва готова!
Приємного апетиту!
Гриби нарізаємо. Обсмажуємо цибулю у вершковому маслі, додаємо гриби, воду або овочевий бульйон і приправляємо сіллю і перцем. Доводимо до кипіння, додаємо картоплю кубиками і варимо протягом 20-30 хв.
Готовий суп відправляємо в блендер, додаємо вершки. Суп готовий.