Чудовий рецепт приготування ароматної курячої грудки, фарширований сиром і опеньками.
Інгредієнти
-
250 гр.
— курка (грудка 1 шматок)
-
150 гр.
— опеньки
-
65 гр.
— сир (твердий)
-
2 зубчики
— часник
-
25 гр.
— вершкове масло
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У маслі обсмажуємо цілі зубчики часнику.
Викладаємо до часнику очищені, промиті опеньки, посипаємо сіль і смажимо 5 хвилин. Виймаємо часник.
Половину підготовлених опеньків дрібно нарізаємо.
Чистий шматок курячої грудки надрізаємо вздовж гострим ножем, формуючи кишеню.
Посипаємо шматок перцем, сіллю і викладаємо всередину 50 гр. сиру, нарізаного на шматочки.
Додаємо нарізані опеньки.
Закриваємо сир з грибами і скріплюємо кінці зубочистками.
Викладаємо підготовлену курячу грудку в форму з папером. Залишки сиру дрібно натираємо, посипаємо грудку і викладаємо зверху курочки шматочки вершкового масла. Залишки цілих опеньків викладаємо поруч з грудкою і вливаємо 100 мл. води.
Запікаємо ароматну курячу грудку в розігрітій духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.
Смачну філе розрізаємо навпіл і подаємо з грибами. Приємного апетиту!