Фарширована куряча грудка


Чудовий рецепт приготування ароматної курячої грудки, фарширований сиром і опеньками.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — курка (грудка 1 шматок)

  • 150 гр.

    — опеньки

  • 65 гр.

    — сир (твердий)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 25 гр.

    — вершкове масло

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У маслі обсмажуємо цілі зубчики часнику.


    Викладаємо до часнику очищені, промиті опеньки, посипаємо сіль і смажимо 5 хвилин. Виймаємо часник.


    Половину підготовлених опеньків дрібно нарізаємо.


    Чистий шматок курячої грудки надрізаємо вздовж гострим ножем, формуючи кишеню.


    Посипаємо шматок перцем, сіллю і викладаємо всередину 50 гр. сиру, нарізаного на шматочки.


    Додаємо нарізані опеньки.


    Закриваємо сир з грибами і скріплюємо кінці зубочистками.


    Викладаємо підготовлену курячу грудку в форму з папером. Залишки сиру дрібно натираємо, посипаємо грудку і викладаємо зверху курочки шматочки вершкового масла. Залишки цілих опеньків викладаємо поруч з грудкою і вливаємо 100 мл. води.


    Запікаємо ароматну курячу грудку в розігрітій духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.

    Смачну філе розрізаємо навпіл і подаємо з грибами. Приємного апетиту!