Буряковий суп без м’яса


Відмінний рецепт ароматного овочевого супу з буряка, картоплі, моркви та овочевого бульйону. Якщо не додавати сметану, то суп буде пісним.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — буряк

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 600 мл.

    — бульйон (овочевий)

  • 1 ст. л.

    — сметана

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Очищений цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо в олії до м’якості.


    Очищений картопля з буряком нарізаємо кубиками, моркву — кружальцями.


    В обсмажену цибулю додаємо підготовлені буряки, картоплю, моркву і смажимо 3-4 хвилини.


    Вливаємо бульйон, додаємо мелений перець і сіль. Прикриваємо овочевий суп кришкою і варимо на повільному вогні 30 хвилин, поки всі овочі не будуть готові.

    Ароматний овочевий суп розливаємо по тарілках, додаємо по ½ ст. л. сметани, посипаємо петрушкою і подаємо. Без додавання сметани, суп стає пісним. Приємного апетиту!