Відмінний рецепт ароматного овочевого супу з буряка, картоплі, моркви та овочевого бульйону. Якщо не додавати сметану, то суп буде пісним.
Інгредієнти
-
1 шт.
— буряк
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
600 мл.
— бульйон (овочевий)
-
1 ст. л.
— сметана
-
2 гілочки
— петрушка
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Очищений цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо в олії до м’якості.
Очищений картопля з буряком нарізаємо кубиками, моркву — кружальцями.
В обсмажену цибулю додаємо підготовлені буряки, картоплю, моркву і смажимо 3-4 хвилини.
Вливаємо бульйон, додаємо мелений перець і сіль. Прикриваємо овочевий суп кришкою і варимо на повільному вогні 30 хвилин, поки всі овочі не будуть готові.
Ароматний овочевий суп розливаємо по тарілках, додаємо по ½ ст. л. сметани, посипаємо петрушкою і подаємо. Без додавання сметани, суп стає пісним. Приємного апетиту!