Класичний рецепт приготування бефстроганов з яловичиною, цибулею і сметаною.
Інгредієнти
-
900 гр.
— яловичина (вирізка)
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (великого розміру)
-
5 ст. л.
— сметана
-
4-5 шт.
— лавровий лист
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Яловичину промиваємо та нарізаємо на тонкі шматочки.
Ріпчасту цибулю – півкільцями.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо півкільця цибулі 2-3 хвилини.
Додаємо до цибулі підготовлені шматочки яловичини.
Додаємо сіль, перець мелений і лавровий лист. Тушкуємо яловичину з цибулею у власному соку 25-35 хвилин. Залежить від якості м’яса, може знадобитися більше часу.
У яловичину додаємо сметану. Тушкуємо бефстроганов ще 10 хвилин. Подаємо гарячий бефстроганов з картоплею, соліннями і сметаною. Приємного апетиту!