Бефстроганов з яловичиною


Класичний рецепт приготування бефстроганов з яловичиною, цибулею і сметаною.

Інгредієнти

  • 900 гр.

    — яловичина (вирізка)

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великого розміру)

  • 5 ст. л.

    — сметана

  • 4-5 шт.

    — лавровий лист

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Яловичину промиваємо та нарізаємо на тонкі шматочки.


    Ріпчасту цибулю – півкільцями.


    У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо півкільця цибулі 2-3 хвилини.


    Додаємо до цибулі підготовлені шматочки яловичини.


    Додаємо сіль, перець мелений і лавровий лист. Тушкуємо яловичину з цибулею у власному соку 25-35 хвилин. Залежить від якості м’яса, може знадобитися більше часу.

    У яловичину додаємо сметану. Тушкуємо бефстроганов ще 10 хвилин. Подаємо гарячий бефстроганов з картоплею, соліннями і сметаною. Приємного апетиту!