Чудовий овочевий легкий рецепт з баклажанів, помідорів і сиру Пармезан. Баклажан є одним з найбільш універсальних овочів. Є тисяча способів приготування страв з баклажанів. Його можна готувати як основне блюдо або додавати як інгредієнт в тушковане м’ясо, рататуй і соуси.
Інгредієнти
-
2 шт.
— баклажан
-
4 шт.
— помідори
-
200 гр.
— сир (Пармезан)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Викладаємо стопки з баклажанів з помідорами на змащене деко і запікаємо 20-25 хвилин. Виймаємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку протягом 10 хвилин при 180 ° С.
Баклажани нарізаємо вздовж на довгі смужки товщиною близько 1,5 см. і посипаємо рясно сіллю. Залишаємо на 10 хвилин. Помідори нарізаємо на тонкі кружечки. Сир натираємо.
Розміщуємо шарами в 2 стопки баклажани з помідорами. Перший шар скибочку баклажана, потім кружечки помідор, зверху сир Пармезан. Так повторюємо три рази.