Печінка з картоплею


Відмінний рецепт смачного страви з печінки, картоплі і цибулі.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — печінка (яловича)

  • 8 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Печінку ретельно промиваємо. Нарізаємо великими кубиками. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, очищений картопля — великими шматочками.

    Підготовлений картопля посипаємо сіллю, перцем. Викладаємо шматочки картоплі в сковороду з 4 столовими ложками олії і обсмажуємо майже до готовності. Викладаємо в миску.

    У сковороду після картоплі додаємо ще трохи олії, викладаємо цибулю. Обсмажуємо до напівготовності, викладаємо підготовлені шматки печінки, солимо і перчимо. Готуємо печінка 5-6 хвилин.

    Викладаємо смажену картоплю в сковороду до печінки, додаємо лавровий лист і оцет. Акуратно перемішуємо і смажимо печінка з картоплею ще 5-7 хвилин.

  • До ароматної печінки з картоплею подаємо овочевий салат. Приємного апетиту!